30/239-67-21 (0-24) info@nagybt.hu

Túrkeve Temetkezés – szakértő segítség a legfájdalmasabb időszakban 

Életünk során számos nehéz pillanatot kell megélnünk, de ezek közül a legfájdalmasabb az, amikor elveszítjük a szeretteinket. A nehezen feldolgozható tényt, miszerint Ő nincs többé először hihetetlennek tartjuk, miközben nem is  sejtjük, hogy egy olyan hosszas gyász-folyamat veszi kezdetét, amelynek minden stációján végig kell mennünk ahhoz, hogy megnyugvást találjunk.

A kezdeti sokk letaglózó erővel hat ránk: szinte gépiesen tesszük, amit tennünk kell, miközben keressük a kapaszkodókat. Ilyen kapaszkodót jelenthet az, ha elhunyt szerettünktől való végső búcsú lebonyolítását egy olyan megbízható szolgáltatóra bízzuk, aki  több évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik, és elkötelezett híve a munkájának. Ebből a szempontból Túrkeve temetkezési szolgáltatója az Unitas-Nagy Bt.

Túrkeve temetkezési szolgáltatója – az Unitas Nagy Bt

Az Unitas-Nagy Bt Jász-Nagykun-Szolnok megyében Túrkevén működő kegyeleti kereskedelmi és szolgáltató társaság –  temetkezési- ,  és temetkezést kiegészítő szolgáltatásokkal áll a gyászoló családok rendelkezésére. 

Temetkezési szolgáltatóként 1983 óta, több évtizednyi tapasztalattal segítjük a hatályos jogszabályoknak megfelelő módon a veszteségtől megtört hozzátartozókat abban, hogy az elhunyt szerettüktől való elbúcsúzás, a temetés a szeretett elhunythoz méltó módon történjen meg.

 

Teljeskörű szolgáltatásaink kiterjednek:

  • az elhunyt szállítására (helyi, távolsági)
  • a hivatalos teendőkről való részletes tájékoztatásra
  • az adminisztratív teendők elvégzésére, hivatalos ügyek intézésére
  • a koporsós vagy urnás temetés megszervezésére, és lebonyolítására
  • kegyeleti termékek, kellékek forgalmazására

 

A hozzátartozók nagyon sok esetben nincsenek tisztában azzal, hogy mit kell tenni haláleset bekövetkeztekor. 

 

Attól függően, hogy a halál hol következett be a hozzátartozóknak más és más teendői lehetnek:

  • Otthon történt halál esetén – az orvos a helyszínen megállapítja a halál bekövetkeztét, majd kiállítja a halottvizsgálati bizonyítványt és engedélyezi az elhunyt elszállítását. A szállítás megrendelése érdekében hívja temetkezési irodánk telefonszámát. A rendőrség értesítése csak rendkívüli halál esetén szükséges – pl.:közterületen történő halál, nem természetes halál bekövetkezésekor, önkezűségre vagy idegenkezűségre utaló jeleknél,  vagy ha a halott vizsgálatot végző orvos kifejezetten kéri.
  • Kórházi elhalálozás esetén – fel kell keresni a kórházi osztályt – itt kiadják az elhunyt személyes tárgyait. Ezután következik a patológia felkeresése-  Itt kell leadni azokat a ruhákat amibe az elhunytat fel fogják öltöztetni, itt adnak tájékoztatást ez elhunyt szállíthatóságának idejéről. A halottvizsgálati bizonyítványt a kórházi felvételi iroda adja ki a hozzátartozóknak, vagy a megbízott temetkezési vállalkozónak. 
  • Idősek otthonában történt halál esetén : az otthon gondoskodik az elhunyt elszállításáról, az otthonban fogja megkapni a halottvizsgálati bizonyítványt, amit hozzon magával a temetés intézéséhez

Elérhetőségeink:

NAGY BT. 

Temetkezési szolgáltatás, temetőgondnokság

Nagy József

5400 Mezőtúr, Dózsa György út 18.

30/773-73-22 

5420 Túrkeve, Rákóczi út 6. 

30/347-66-28

Ügyelet (éjjel nappal hívható):

30/239-67-21
30/347-66-28